Qui Sóc

Image

La meva trajectòria
Soc Doctora Europea en Psicologia (Universitat de Barcelona, 2012) i Especialista en Psicologia Clínica, havent obtingut la llicenciatura de Psicologia (secció Clínica) a l’any 1990, per la Universitat de Barcelona.

Un cop obtingut el títol de llicenciatura vaig marxar a Londres per a realitzar la meva formació clínica. Durant la meva estada al Regne Unit, vaig iniciar la meva trajectòria professional al Friern Hospital (Hampstead Health Authority NHS Trust) com a psicòloga en l’àmbit de la malaltia psiquiàtrica crònica, per formar-me en altres àmbits especialitzant-me en Psicologia Clínica d’adults , Guy’s Hospital (The Maudsley & Lewisham NHS Trust), Psicogeriatria al Hither Green Hospital (The Maudsley & Lewisham NHS Trust), i Medicina Psicosomàtica The Maudsley Hospital (The Maudsley & Lewisham NHS Trust).

Així mateix, em vaig formar en Teràpia cognitivoconductual cursant el Postgraduate course in Cognitive Behaviour Therapy a l’Institut of Psychiatry (The Maudsley Hospital) l’any 1994 i el Màster en Teràpia de Conducta (UNED) l’any 1995. L'any 1999 vaig tornar a Barcelona i després d'un breu període treballant en l’àmbit del trastorns d'alimentació, vaig incorporar-me al Centre Mèdic Teknon on actualment exerceixo la pràctica clínica.

L'àmbit acadèmic
Quan a l'àmbit acadèmic, sóc tutora dels estudis de Psicologia (Universitat Oberta de Catalunya – UOC), docent en el Màster en Psicologia Clínica i Medicina Conductual (Universitat Autònoma de Barcelona – UAB), docent en el Màster Oficial en Psicologia Clínica i de la Salut (Universitat de Barcelona – UB) i docent en el Màster de Psicologia Clínica i de la Salut (Institut Superior d’Estudis Psicològics – ISEP).

Pertanyo a la Junta de la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC) ocupant el càrrec de Secretària, i soc Membre Graduat de la British Psychological Society (BPS), Membre de la British Association of Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP) i Col.legiada pel Col•legi de Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC). Així mateix, soc Terapeuta cognitivoconductual acreditada per la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC).

He escrit diversos articles científics, i publicacions de divulgació com: Atrévase a no
ser perfecto (Grijalbo Mondadori), Dormir bien (Grijalbo Mondadori), No dejes para mañana lo
que puedas hacer hoy (Grijalbo Mondadori), La generación sándwich (Grijalbo Mondadori) i
Fer-se gran també és un art (Pòrtic).

Publicacions/Premsa»

La psicologia aplicada al dia a dia

Intervencions psicològiques en català, castellà i anglès
Avaluació i intervenció psicològica en l’àmbit dels adults mitjançant el tractament cognitivoconductual.

Àrees d’intervenció:
- Depressió
- Ansietat
- Pànic
- Ansietat per la salut
- Fòbia social/ansietat social
- Fòbies
- Trastorn obsessiu-compulsiu
- Tractament de l’estrès
- Dolor crònic i Síndrome de fatiga crònica
- Insomni
- Psicologia positiva (ex. autoestima)

Llegir +