Qui sóc

Dra. Cristina Ruiz Coloma

La meva trajectòria

Sóc Doctora Europea en Psicologia (Universitat de Barcelona, 2012) i Especialista en Psicologia Clínica, havent obtingut la llicenciatura de Psicologia (secció Clínica) a l’any 1990, per la Universitat de Barcelona.

Un cop obtingut el títol de llicenciatura vaig marxar a Londres per a realitzar la meva formació clínica. Durant la meva estada al Regne Unit, vaig iniciar la meva trajectòria professional al Friern Hospital (Hampstead Health Authority NHS Trust) com a psicòloga en l’àmbit de la malaltia psiquiàtrica crònica, per després formar-me en altres àmbits com Psicologia Clínica d’adults al Guy’s Hospital (The Maudsley & Lewisham NHS Trust), Psicogeriatria en el Hither Green Hospital (The Maudsley & Lewisham NHS Trust), i Medicina Psicosomàtica al The Maudsley Hospital (The Maudsley & Lewisham NHS Trust).

Així mateix, em vaig formar en Teràpia cognitivoconductual cursant el Postgraduate course in Cognitive Behaviour Therapy a l’Institut of Psychiatry (The Maudsley Hospital) l’any 1994 i el Màster en Teràpia de Conducta (UNED) l’any 1995. L’any 1999 vaig tornar a Barcelona i després d’un breu període treballant en l’àmbit del trastorns d’alimentació, vaig incorporar-me al Centre Mèdic Teknon i posteriorment a l’Hospital Universitari Mútua de Terrassa, on actualment exerceixo la pràctica clínica.

L’àmbit acadèmic

Quant a l’àmbit acadèmic, soc tutora dels estudis de Psicologia (Universitat Oberta de Catalunya – UOC), i docent en el Màster de Psicologia Clínica i de la Salut (Institut Superior d’Estudis Psicològics – ISEP).

Estic Col.legiada pel Col·legi de Oficial de Psicòlegs de Catalunya (COPC), sóc Membre Graduat de la British Psychological Society (BPS), Membre de la British Association of Behavioural and Cognitive Psychotherapies (BABCP). Així mateix, soc Terapeuta cognitivoconductual acreditada per la Societat Catalana de Recerca i Teràpia del Comportament (SCRITC), i tinc l’acreditació d’EMDR – Nivell I (Asociación Española de EMDR).

He escrit diversos articles i publicacions científiques, així com publicacions de divulgació (veure apartat Publicacions/premsa).

Posa’t en contacte

Telèfon:

(+34) 93 393 31 54

Correu electrònic

cristinaruizcoloma@gmail.com

Direcció:

CENTRE MÈDIC TEKNON
Consultorios Vilana – Desp 154
C/ Vilana s/n
08017 Barcelona